ГоловнаЕкономікаБізнес

Проблему з цінами на готелі вирішено, - Лубківський

Чиновник стверджує, що кожен уболівальник зможе знайти житло на свій гаманець.

Проблему з цінами на готелі вирішено, - Лубківський
Фото: Макс Левин

Ситуацію з цінами на готелі на період ЧЄ-2012 з футболу врегульовано, заявив на прес-конференції директор оргкомітету "Євро-2012 в Україні" Маркіян Лубківський.

"Сьогодні зростання цін немає, і ми констатуємо, що нині сприятлива ситуація і для цільових груп, і для самих уболівальників, тобто всі, хто бажає прибути в Україну, можуть це зробити і знайти житло відповідної категорії і відповідної цінової політики" , - цитують його слова "Українські новини".

За словами директора оргкомітету, середня ціна поселення уболівальників в Україні та Польщі практично однакова.

"Різниця невелика існує, але водночас я хотів би зазначити: насправді, в результаті спільних дій уряду і місцевих органів влади ... вдалося зупинити зростання цін в Україні", - сказав Лубківський.

Як цитує чиновника НБН, "середня вартість номера в тризірковому готелі в Україні становить 231 євро, у Польщі - 217, в чотиризірковому - 263 євро, в Польщі - 205. П'ятизіркові готелі: в Україні - 395 євро, у Польщі - 316".

Також Лубківський зазначив, що в країні залишаються вільні місця для резервування їх уболівальниками, які цього ще не зробили.

Нагадаємо, віце-прем'єр Борис Колесніков стверджував, що проблема з цінами на готелі вирішиться сама ще до кінця квітня.

Раніше про те, що українські готелі необґрунтовано завищили вартість своїх номерів, заявляло керівництво УЄФА. Зокрема, президент цієї організації Мішель Платіні назвав причиною зростання цін в українських готелях дії "бандитів і шахраїв".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram