ГоловнаЕкономікаБізнес

Донька Васадзе очолила дистриб'ютора автомобілів KIA

Раніше нову посаду отримав і син депутата.

Донька Васадзе очолила дистриб'ютора автомобілів KIA
Фото: autoconsulting.com.ua

Донька нардепа від Партії регіонів і почесного президента корпорації "УкрАвто" Таріела Васадзе Ніна стала гендиректором заснованої "УкрАвто" компанії "Фалькон-АВТО" - дистриб'ютора автомобілів KIA.

Як повідомляє прес-служба "УкрАвто", до цього Ніна Васадзе працювала фінансовим директором у дистриб'юторській компанії "Автокапітал", яка представляє в Україні бренди Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge і Smart.

Донька Васадзе закінчила Київський інститут міжнародних відносин при Національному університеті імені Шевченка. Після закінчення інституту вона працювала у фінансово-економічному департаменті корпорації батька, де "протягом декількох років пройшла шлях від спеціаліста до заступника начальника департаменту".

Нагадаємо, раніше в травні син Васадзе увійшов до правління "УкрАвто" на посаду заступника голови правління з продажу та розвитку дилерської мережі в "УкрАвто".

"УкрАвто" контролює найбільшого виробника легкових автомобілів Запорізький автомобілебудівний завод і варшавську автомобільну фабрику Fabryka samochodow osobowych.

Корпорація є генеральним імпортером і офіційним дилером більше ніж 20 автомобільних брендів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram