ГоловнаЕкономікаБізнес

Плани готелів заробити на Євро не виправдовуються, - експерти

Уболівальники не поспішають бронювати квитки на матчі плей-оф.

Плани готелів заробити на Євро не виправдовуються, - експерти
Фото: luxury-kiev-apartment.com

Плани київських готелів отримати значні прибутки завдяки проведенню Євро-2012 не виправдовуються, пише "Коммерсантъ-Украина" з посиланням на експертів консалтингової компанії Jones Lang LaSalle Hotels.

"Бронювання квитків на матчі чвертьфіналу та фіналу, які пройдуть у Києві, вкрай повільне - хоча саме на ці ігри, здатні привернути інтерес уболівальників із різних країн світу, були покладені основні надії міських готелів", - говорить виконавчий віце-президент, керівник JLLH у Росії і СНД Марина Усенко.

Заступник голови правління Промінвестбанку В'ячеслав Юткін (управляв готелями Національної резервної компанії в Україні) зазначає, що зараз власники готелів не можуть здати номери навіть за номінальною вартістю.

"На приїзд уболівальників вплинули заяви про можливі політичні санкції щодо української влади і бойкот Євро-2012 із боку ЄС. Налякали туристів повідомлення в пресі про прояви расизму в Україні та про високі ціни на готелі", - говорить він.

Ба більше, проведення чемпіонату зумовить зниження бізнес-потоку до Києва, що негативно вплине на завантаження в готелях.

У підсумку, на думку Усенко, цей рік може виявитися нелегким для готелів Києва.

Нагадаємо, раніше українська влада заявила, що проблему високих цін на готелі вирішено і кожен уболівальник зможе знайти житло на власний гаманець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram