ГоловнаЕкономікаБізнес

Ковбаса "Бурановські бабусі" може з'явитися в Росії

Продюсери зірок Євробачення обіцяють позиватися до харчових компаній.

Ковбаса "Бурановські бабусі" може з'явитися в Росії
Фото: Макс Левин

Два російські підприємства, що виготовляють продукти харчування, намагаються зареєструвати торгову марку "Бурановські бабусі". Про це повідомляє газета "Маркер".

Перше - ТОВ "Комос груп" - підприємство з Іжевська, яка випускає ковбаси, сардельки, напівфабрикати, консерви і м'ясо, - подало заявку на реєстрацію товарних знаків "Бурановські бабусі", "По-бурановськи", "Бурановські" і "З Буранового".

Володіти маркою "Бурановські бабусі" також хочуть і московські підприємці - Торговий дім "НЕО Продукт". Компанія виготовляє молочні продукти, переважно це кисломолочні напої. У тому числі продукти з нетривіальною назвою "Бодрячок" і "З бодуна".

Продюсер "Бурановських бабусь" Ксенія Рубцова сказала "Маркеру", що вони не укладали контрактів ні з одним підприємством про використання свого бренда, і якщо така продукція з'явиться на прилавках, то вони підуть до суду. ТОВ "Дім Людмили Зикіної" (у цій компанії працюють бабусі) подав заявку на товарний знак за багатьма класами товарів іще рік тому. У тому числі - на продукти харчування.

Нагадаємо, в Удмуртії заснували свято на честь "Бурановських бабусь".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram