ГоловнаЕкономікаБізнес

Мер Львова продає акції радіо "Люкс"

Садовому знадобилося житло.

Мер Львова продає акції радіо "Люкс"
Фото: profsoyuz.kh.ua

Сім'я мера Львова Андрія Садового продає 3% акцій ТРК "Люкс", що володіє популярним телеканалом "24", радіостанцією "Люкс FM" і порталом Zaxid.net, пише "КоммерсантЪ-Украина".

Пакет має намір викупити співвласник і гендиректор компанії Роман Андрейко. При цьому контрольний пакет залишиться у дружини міського голови Львова Катерини Кіт-Садової.

Остаточну ціну та дату угоди поки не визначено. За оцінками пана Андрейка, вся компанія коштує близько 200-220 млн грн. Однак родина Садових оцінює 3% акцій у 3 млн грн.

Продаж пакета джерело газети, близьке до сім'ї мера Львова, пояснює необхідністю покупки житла: "У Андрія Садового п'ятеро синів і одна трикімнатна квартира, тому виручені кошти буде інвестовано в нерухомість". Утім гравці ринку не відкидають, що продаж може стати кроком до поступової концентрації контрольного пакета гендиректором Андрейком.

У ТРК "Люкс" входять телеканали "Люкс" і "24", радіо "Люкс FM" і "24", інтернет-портал Zaxid.net, рекламне агентство "Люкс". Фінансових показників не розголошують.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram