ГоловнаЕкономікаБізнес

Позашляховик Lexus GX 460 за ціною від $81740

Автомобіль представлено в трьох комплектаціях.

Фото: www.lexus.ua

В офіційній дилерській мережі Lexus в Україні позашляховик класу "люкс" Lexus GX 460 тепер можна придбати за ціною від 81 740 дол. США * в трьох комплектаціях на вибір: Executive, Premium і Luxury.

В автомобілі GX 460, який можна придбати в п'яти- або семимісній версії, ідеально поєднуються винятковий комфорт та неперевершені характеристики авто підвищеної прохідності, які дозволяють комфортно почуватися на будь-якому дорожньому покритті. Цей розкішний позашляховик оснащено 4,6-літровим шестициліндровим V-подібним бензиновим двигуном, який розвиває максимальну потужність 296 к. с.

Чудова керованість і максимально комфортний рух на будь-якому дорожньому покритті забезпечується завдяки рамній конструкції кузова та системі кінетичної стабілізації підвіски (KDSS). Окрім того, GX 460 укомплектовано адаптивною системою ABS, яка може пристосовуватися до будь-якого дорожнього покриття; системою Multi-Terrain Select, яка дозволяє вибирати такі режими руху, як "багнюка і пісок", "пухка поверхня", "грудки", "каміння", і системою руху бездоріжжям Crawl Control, яка дозволяє вибирати одну з п'яти постійних швидкостей залежно від умов на бездоріжжі. На додаток GX 460 обладнано системою Multi-Terrain Monitor із чотирма відеокамерами, які забезпечують водієві відмінний огляд навколо автомобіля.

Позашляховик класу "люкс" GX 460 оснащено кнопкою запуску двигуна та системою доступу без ключа Smart Access, адаптивними ксеноновими фарами, датчиками дощу та світла, багатофункціональним кермом із підігрівом, тризонним клімат-контролем, вентиляцією передніх сидінь, системою допомоги під час паркування Park Assist, акустичною системою Mark Levinson із 17 динаміками, зручною навігаційною системою з голосовим керуванням, двома відеоекранами, вмонтованими в спинки передніх сидінь. Інтер'єр GX 460 декоровано деревом цінної породи, а комфортні сидіння з оббивкою з натуральної семіанілінової шкіри з перфорацією підкреслюють високу якість елементів інтер'єру.За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся в салони офіційних дилерів Lexus в Україні.

*Оплата в гривнях за курсом НБУ + 1% на день виставлення рахунку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram