ГоловнаЕкономікаБізнес

"Тріолан" обіцяє звільнити того, хто вимкнув із мережі ТВі

"Інженери думали, що в понеділок вранці полагодять. А в понеділок вранці прийшли - вже такий скандал".

"Тріолан" обіцяє звільнити того, хто вимкнув із мережі ТВі
Фото: tsn.ua

Кабельний оператор "Тріолан" пояснює припинення трансляції каналу ТВі діями свого співробітника й обіцяє його звільнити. Винуватого встановлено і відсторонено від роботи до з'ясування обставин події.

Про це заявив на прес-конференції в Харкові директор з інновацій "Тріолан" Вадим Сидоренко:

"У п'ятницю ввечері наші інженери, намагаючись відновити канал ТВі, який із квітня не працював у Харкові та Чугуєві, не особливо вдало це зробили. Таким чином, канал зник у всіх інших містах", - сказав він. При цьому постраждав не тільки ТВі - 20 липня "Тріолан" припинив мовлення регіонального телеканалу Simon, який, зокрема, ретранслює низку програм каналу ТВi.

Сидоренко додав, що компанія не зможе швидко відновити мовлення ТВі через широкий громадський резонанс.

"Інженери думали, що ... в понеділок вранці полагодять. А в понеділок вранці прийшли - вже такий скандал, тепер, навіть якщо вони швидко полагодять, просто повернути, як було - вимкнути "Банківське телебачення" і включити ТВі - насправді не можна, потрібно "Банківське телебачення" залишити, а якийсь інший вимкнути, а який канал вимкнути - вони не знають, їм потрібно дати команду, а для цього потрібно зрозуміти, з яким каналом розірвати договір", - зазначив він.

Сидоренко зазначив, що відновлення мовлення ТВі є пріоритетним, і всі сили працівників компанії спрямовані на його відновлення.

У свою чергу, президент ТМ "Тріолан" Роман Сальников заявив, що не може відкинути політичні мотиви співробітника, внаслідок дій якого припинено мовлення каналів.

Нагадаємо, раніше в "Тріолані" заявили, що не можуть повернути ТВi в свою мережу через рішення Нацради, яка зобов'язала включити в соцпакет усі канали, які отримали ліцензію на цифрове телемовлення. Частоту ТВi зайняв один із таких каналів - БТБ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram