ГоловнаЕкономікаБізнес

Facebook відзвітував про квартальний збиток

Навіть швидке зростання рекламної виручки не допомогло соцмережі.

Facebook відзвітував про квартальний збиток

Соцмережа Facebook у другому кварталі цього року отримала $157 млн збитків.

Як сказано в офіційному повідомленні компанії, збиток на 1 акцію становив 8 центів. За аналогічний період 2011 року чистий прибуток Facebook Inc. сягнув $240 млн, а прибуток на 1 акцію - 11 центів.

Виручка компанії у другому кварталі зросла на 32% і становила $1,18 млрд. За даними Facebook Inc. на 30 червня цього року, кількість щомісячних активних користувачів соціальної мережі становила 955 млн осіб, що на 29% перевищує показники аналогічного періоду минулого року.

Кількість користувачів мобільних додатків Facebook Inc. зросла на 67% порівняно з аналогічним періодом 2011 року та сягнула 543 млн осіб. Виручка від реклами дорівнює $992 млн, що становить 84% від усієї виручки компанії. При цьому зростання доходів від реклами зросло на 28% порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Нагадаємо, 2011 року Facebook був другим серед сайтів світу, які відвідують найбільше. Щомісяця соцмережу відвідували близько 138 млн унікальних користувачів. Обігнати Facebook удалося тільки пошуковцю Google.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram