ГоловнаЕкономікаБізнес

Опубліковано фото планшетника Sony на Windows 8

Характеристики апарата наразі невідомі.

Опубліковано фото планшетника Sony на Windows 8
Фото: http://delo.ua

Сайт Pocketnow опублікував фотографії пристрою, який, за даними інформаторів видання, є новим планшетом Sony на Windows 8.

Пристрій має назву Sony VAIO Duo 11. Слово "Duo" в назві відображає той факт, що апарат є ноутбуком, який можна перетворити на планшет. На відміну від, наприклад, Asus Transformer, клавіатура VAIO є незнімною: в режимі "планшет" екран пристрою просто закриває її собою.

Характеристики апарата наразі невідомі. Очевидно, що він має 11-дюймовий екран, але який процесор у ньому використовується - ARM чи x86, не уточнено. Управляти сенсорним екраном можна і пальцями, і за допомогою стилуса.

Планшети на Windows 8 готують до випуску багато виробників, зокрема: Acer, Asus, Samsung, Sony і сам Microsoft - у середині червня остання анонсувала два пристрої Surface, один з яких використовує процесор Intel, а інший - Nvidia.

Windows 8 надійде в продаж 26 жовтня 2012 року, проте версію системи, призначену для ARM-планшетів (Windows RT), купити окремо не можна - її продаватимуть тільки разом із відповідними пристроями.

Фото: http://delo.ua

Фото: http://delo.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram