ГоловнаЕкономікаБізнес

Регулятор відновив ліцензію СК "Провідна" на продаж "автоцивілки"

Втрати страховика за чотири дні оцінили в 2 млн грн.

Регулятор відновив ліцензію СК "Провідна" на продаж "автоцивілки"
Фото: providna.ua

Нацкомфінпослуг у четвер відновив ліцензію СК "Провідна" на обов'язкове автострахування, яку відкликали через порушення в діяльності страховика.

Як наголошується в повідомленні прес-служби відомства, компанія надала письмові пояснення й документи, які підтверджують усунення порушень, а її керівник Євген Пахомов пообіцяв, що надалі СК не повторюватиме їх.

Видання "Коммерсант-Украина" зазначає, що через серйозність ситуації для проведення переговорів з Нацкомфінпослуг в Україну навіть приїжджав президент групи "Росдержстрах" Данило Хачатуров. За оцінками, грошові втрати СК за понеділок-четвер могли становити близько 2 млн грн, до того ж ця ситуація здатна була негативно вплинути на репутацію страховика в очах клієнтів.

На сьогодні "Провідна" - це один з лідерів ринку автострахування в Україні. За 9 місяців 2013 року вона уклала 632,5 тис. договорів ОСЦПВ, що становить приблизно десяту частину всіх договорів "автоцивілки" за цей період (6,66 млн).

Частка ОСЦПВ в портфелі "Провідної" на 30 вересня 2013 становила 33,7%, тимчасом як середньоринковий показник становить 16,4%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram