ГоловнаЕкономікаБізнес

ПриватБанк модернізує комплекси для безперебійної роботи з максимальними навантаженнями

Заходи вживають для збільшення пропускних можливостей програмних комплексів

ПриватБанк модернізує комплекси для безперебійної роботи з максимальними навантаженнями
Фото: superstas.com

ПриватБанк проведе модернізацію своїх програмних комплексів для обслуговування фізичних осіб, яка дозволить забезпечити безперебійну роботу відділень банку в режимі максимальних навантажень.

Як повідомили в прес-службі банку, необхідні технічні процедури з модернізації комплексів проводитимуться 22-23 лютого 2014 року, у зв'язку з чим мережу відділень банку працюватиме в технологічному режимі без обслуговування клієнтів. Зони самообслуговування клієнтів у відділеннях будуть доступні цілодобово без вихідних.

Всі необхідні послуги банку у вихідні дні можна отримати через термінали самообслуговування, банкомати і систему Інтернет-банку Приват24. У терміналах банку і через Інтернет клієнти можуть здійснити будь-які платежі, перекази грошей, погасити кредит або зробити операції з депозитними рахунками. Сьогодні в Україні працює понад 11 тисяч терміналів самообслуговування ПриватБанку, мережа яких в кілька разів перевищує мережу традиційних відділень.

"Вчора пікове навантаження на мережу ПриватБанку, за даними фахівців міжнародної компанії, яка обслуговує процесинг банку, виявилася рекордною для світової практики, ми обробляли від 22 до 36 тисяч операцій на хвилину, з чим навряд чи б справився будь-який інший процесинг, - наголошується в повідомленні прес-служби банку. - За короткий час фахівці провели термінове переналаштування процесингу для того, щоб він міг справлятися з таким навантаженням. Такі ж заходи ми маємо зробити для збільшення пропускних можливостей наших програмних комплексів, які працюють у відділеннях банку".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram