ГоловнаЕкономікаБізнес

Бізнес закликав нову владу викоренити корупцію

Європейська бізнес-асоціація нагадала про борг перед загиблими

Бізнес закликав нову владу викоренити корупцію
Фото: www.bfm.ru

Нова влада мусить викоренити корупцію в Україні. Про це йдеться в заяві Європейської бізнес-асоціації, яка об'єднує понад 950 міжнародних та вітчизняних компаній.

"Наш борг перед тими, хто віддав своє життя в боротьбі за демократичну і справедливу Україну, - це викорінення будь-яких проявів корупції та зловживань владою в новій адміністрації. Ми очікуємо, що жодна посадова особа ні прямо, ані опосередковано не братиме участь у незаконних практиках, а якщо так - понесе справедливе законне покарання", - йдеться в повідомленні ЄБА.

Асоціація також зазначає, що єдиний спосіб запобігти дефолту і банкрутству країни, створити нормальний інвестклімат - це терміново провести реформи, узгодити новий кредитний договір з МВФ і підписати угоду про асоціацію з Європейським Союзом.

"Прийшов час дій, популізму вже немає місця в нашій країні, і важливо, що ці кроки треба завершити задовго до запланованих у травні президентських виборів", - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, що Федерація роботодавців також поставила боротьбу з корупцією на перше місце серед першочергових завдань, які необхідно вирішувати новому уряду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram