ГоловнаЕкономікаБізнес

McDonald's припинив працювати в Криму

Компанія готова працевлаштувати своїх працівників в материковій Україні

McDonald's припинив працювати в Криму

Український McDonald’s із 3 квітня з виробничих причин призупинив роботу трьох закладів мережі ресторанів швидкого харчування McDonald's у Криму.

"У зв'язку з виробничими причинами, незалежними від компанії "МакДональдз", діяльність закладів, розташованих у Сімферополі, Севастополі та Ялті, була тимчасово припинена. Ми сподіваємося, що зможемо відновити їхню роботу, тільки-но з'явиться така можливість", - йдеться в повідомленні компанії в четвер.

При цьому в "МакДональдз Юкрейн Лтд" зазначили, що компанія надала можливість усім співробітникам зазначених закладів перевестися в будь-який інший заклад McDonald's в Україні зі збереженням займаних посад, окладів, тарифів, а також оплатою проїзду співробітників і членів їхніх сімей на нове місце проживання та забезпеченням їх житлом протягом трьох місяців коштом компанії.

"Ми розуміємо і поважаємо рішення кожного нашого співробітника. І якщо співробітник не розглядає для себе можливість переїзду в інше місто України, ми, згідно з чинним законодавством України, пропонуємо варіанти припинення трудових відносин з максимальним урахуванням інтересів співробітників і виплатою компенсації", - наголошено в повідомленні.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram