ГоловнаЕкономікаБізнес

Конференція iForum у Києві зібрала близько 5000 осіб

Серед спікерів - міністр економічного розвитку України Павло Шеремета

Конференція інтернет-діячів iForum зібрала в Києві близько 5000 осіб. Це менше, ніж торік (понад 7000 відвідувачів), але більше, ніж очікували побачити організатори через політичну ситуацію в країні.

"Оргкомітет сперечався кілька годин - чи збирати iForum цього року. Вирішили збирати. Якоюсь мірою на зло всьому, щоб показати, що ми живі, що все добре", - сказав під час відкриття Олександр Ольшанський, один з ініціаторів конференції, президент холдингу Internet Invest Group.

iForum - це конференції, доповіді, рекламні стенди, круглі столи, дискусії та неформальне спілкування. Уся програма складається з чотирьох основних потоків лекцій (п'ятий потік - вузькотематичні майстер-класи та семінари):

IT і Майдан / Стартапи. Що робити, коли помінялася структура ризиків?     

Реклама і просування в умовах стресової економіки.     

E-commerce в умовах нестабільної економіки.     

Новітнє озброєння на службі розробника: інструменти, бібліотеки, фреймворки.

Тема Майдану простежувалася і у промовах спікерів, і в оформленні конференції. Наприклад, просто у виставковому залі з'явився знаменитий IT-намет, а в презентації "Яндексу" - інтернет-мем "візитка Яроша". А на рекламному банері компанії UA Master з'явився персонаж із "коктейлем Молотова" в руці.

З відомих доповідачів на форумі були стартап-менеджер Антон Носик (екс-голова SUP Media), Єгор Анчишкін (Zakaz.ua), Микола Палієнко (Prom.ua), Роман Скрипін (Hromadske.tv) і багато інших. На iForum також виступив міністр економіки України Павло Шеремета.

Відео промов буде доступне на сайті конференції за кілька днів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram