ГоловнаЕкономікаБізнес

Олександр Янукович: з Курченком бачився один раз в житті

Син колишнього президента перестав спілкуватися з Ахметовим

Олександр Янукович: з Курченком бачився один раз в житті
Фото: vidomosti-ua.com

Син колишнього президента України Олександр Янукович заявив, що зараз не спілкується ані з власником групи СКМ Рінатом Ахметовим, ані з власником ВЕТЕК Сергієм Курченком.

Про це він розповів в інтерв'ю LB.ua.

"З Курченкоv я не мав ні людських, ні бізнес-контактів, і ця тема, яка мені була присвоєна, нею активно спекулювали. Я з ним один раз в житті бачився. Не було розмов про бізнес. Розмови були загальні і ні про що", - сказав Янукович.

Він також заявив, що не має відношення до багатства Курченка. "Гаманець Сім'ї" - це ярлик, який було присвоєно якимось людям або процесам. Сім'я - це моя сім'я: батько, мати, брат, дружина, діти і так далі, але ніякі не мафіозні структури, про які писали в пресі", - сказав він.

За словами Януковича, з Ахметовим він мав контакти ще коли був в Україні, але відтоді вони перервалися.

"У Ріната Леонідовича дуже скрутне становище і для того, щоб спілкуватися, треба розуміти: чим я йому можу допомогти або чим він мені зможе допомогти. Я не бачу зараз способів взаємодії, допомоги", - заявив він.

Нагадаємо, також Олександр Янукович заперечує свій зв'язок із Сергієм Арбузовим колишнім в.о. прем'єр-міністра України і екс-главою НБУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram