ГоловнаЕкономікаБізнес

Snack Production - нове ім'я на ринку снекової продукції

Продукція компанії широко відома споживачеві

Snack Production - нове ім'я на ринку снекової продукції

Група компаній Snack Production - нове ім'я на ринку снекової продукції. І разом з тим це найбільше об'єднання торгово-виробничих підприємств, провідне у своєму сегменті, яке успішно здійснює свою діяльність в Україні та за кордоном. ГК Snack Production створено на базі підприємств, що раніше входили в структуру Корпорації SIGROUP, що була присутня на ринку протягом 19 років. У результаті реорганізації бізнесу на ринок вийшли група компаній Snack Production (снекова продукція) і компанія UFC (товари народного споживання під ТМ "Хуторок", La Pasta, "Золотий врожай").

Покупець давно знає і любить продукцію ГК Snack Production. ТМ "Флінт" - це сухарики і грінки з найрізноманітнішими смаками, якість яких підтверджено сертифікатом ISO 9001, ТМ "Морські" - сушені морепродукти. У серпні 2014 року на ринок вийшла ТМ Zubby (хрусткі кільця і кульки зі смаком бекону, сиру, томата, сметани, банана, молока і навіть "Коли"). У жовтні на прилавках магазинів покупців чекатимуть натуральні гладенькі чіпси, а також хвилясті чіпси нової ТМ Chipster's.

Наразі триває робота над виведенням на ринок нових торгових марок у категоріях "насіння", "арахіс" і "фісташка", а також принципово нових продуктів, які раніше ніколи не представляли в українських торгових мережах.

Виробничі потужності ГК Snack Production розташовано в Україні, Казахстані та Росії. Кожен виробничий майданчик оснащено новітнім обладнанням, що дозволяє забезпечувати якість продукції вищу, ніж пропонують основні конкуренти. Також ГК Snack Production має власну дистрибуційну мережу з 46 філій, яка покриває всю територію України. У прайсі Snack Production присутні такі відомі ТМ, як Greenfield, TESS, "Жардін", "Ахмад", Grace і "ТЕТ" (чай), "Жокей", La Festa і Coffeta (кава та кавові напої), майонез ТМ "Оліс", а також продукти швидкого приготування ТМ "Роллтон".

Продукцію Snack Production активно представлено в Азербайджані, Грузії, Білорусі, Росії, Казахстані, Киргизії, Молдові, Придністров'ї, Прибалтиці, Таджикистані та Узбекистані.

Група компаній Snack Production бачить свою місію у формуванні культури споживання снекової продукції, що відповідає найвищим європейським стандартам якості і, як наслідок, сприяє підвищенню рівня якості аналогічної продукції на цьому ринку в цілому.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram