ГоловнаЕкономікаБізнес

У Коломойського підтвердили погрози Ротенбергам

ТЦ "Океан-Плаза" в Києві хочуть відібрати у російських власників

У Коломойського підтвердили погрози Ротенбергам

Заступник дніпропетровського губернатора Ігоря Коломойського Геннадій Корбан дійсно дзвонив директору торгового центру "Океан-Плаза" в Києві і запропонував "готувати об'єкт до націоналізації".

Про це повідомив інший заступник Коломойського Борис Філатов у своєму "Фейсбуці".

"Інтернетом розгулює інформація, що Гена Корбан подзвонив директору ТЦ "Океан-Плаза", що належить Ротенбергам, і запропонував йому здаватися. Підтверджую. Цей дзвінок був. Більш того, дзвінками справа не закінчиться. Поки рашистські окупанти грабуватимуть нашу землю, а наш уряд мовчатиме, то ми не заспокоїмося", - написав він.

Підставою для "націоналізації" Філатов вважає те, що Росія конфіскувала майно Коломойського в Криму.

"Поміркуйте самі. В окупованому Криму рашисти конфіскували ВСЮ нашу власність. Мою, Гени, Ігоря. За те, що ми воюємо за СВОЮ країну, а не тихенько, як Фірташ та інші покидьки, домовляємося з окупантами", - пише заступник губернатора.

"Ми знайдемо, де і коли з вас отримати. Бійтеся. Ви ж знаєте наші таланти..." - резюмував він, звертаючись до російського бізнесу в Україні.

Нагадаємо, в липні Коломойський виступив із пропозицією націоналізувати низку активів Ріната Ахметова і Дмитра Фірташа, які вони придбали за президента Віктора Януковича.

Російських бізнесменів братів Ротенберг вважають наближеними до президента РФ Володимира Путіна, вони потрапили під санкції Заходу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram