ГоловнаЕкономікаБізнес

Група СЄПЕК Курченка може стати Premier Oil Group

Журналісти знайшли бізнес олігарха, котрий втік з України, в інтернеті

Групу СЄПЕК Сергія Курченка можуть перейменувати у Premier Oil Group.

Як повідомляє РБК, на одну з компаній холдингу СЄПЕК - "ГазНафта-Сервіс" - вже зареєстровано домен primoleum.com. Більш того, ще вчора за цією адресою працював сайт. Але після того, як журналісти звернулися за вказаним на ньому номером, сторінку відімкнули. Втім, видання подає як доказ існування сайту його скрін-шот.

Новий сайт групи Курченка
Фото: rbc.ru
Новий сайт групи Курченка

Як власника домену в базі who.is вказано гендиректора "ГазНафта-Сервіс" Ірину Румянцеву, її електронна адреса закінчується на @vetekgroup.com. Головний офіс Premier Oil Group розташований на Пресненський набережній в Москві - там, де й московський офіс Курченка.

На сайті Premier Oil Group називали "міжнародною групою компаній в області трейдингу і сировинних товарів, що динамічно розвивається" і працює з 2003 року. Основними напрямами її бізнесу вказано фізичну торгівлю сировиною, логістику та дистрибуцію, а також рітейл.

Головними активами групи є ТОВ "Торговий дім "Нафтогаз", яке постачає нафтопродукти всередині Росії і в Крим, ТОВ "Прем'єр Ойл" (поставки палива на російські АЗС), а також гонконгська Asiana Global Limited, яка займається міжнародними трейдінговими операціями і поставками палива в Україну.

Нагадаємо, що українські активи СЄПЕК заарештовано, а самого Курченка шукає Інтерпол.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram