ГоловнаЕкономікаБізнес

​7-й безкоштовний семінар "Інтернет-маркетинг - ефективний інструмент підвищення продажів"

3 досвідчені спеціалісти змінять ваше уявлення про інтернет-маркетинг

Академія інтернет-маркетингу «WebPromoExperts» регулярно проводить безкоштовні семінари для бізнесменів і маркетологів, на яких розповідає про користь інструментів інтернет-маркетингу для підвищення продажів.

16 жовтня 3 досвідчені спеціалісти змінять ваше уявлення про інтернет-маркетинг і систематизують уже наявні знання.

Антон Воронюк (керівник Академії інтернет-маркетингу «WebPromoExperts» і директор з розвитку Агентства інтернет-маркетингу «WebPromo») розповість про основні показники ефективності інтернет-маркетингу та способи їх вимірювання в Google Analytics або Яндекс.Метрика.

Віталій Алексахін (керівник відділу просування Агентства інтернет-маркетингу «WebPromo») докладно розгляне процес оптимізації вашого сайту для пошукових систем.

Юрій Копишинський (керівник відділу продажів Агентства інтернет-маркетингу «WebPromo») на реальних прикладах покаже можливості контекстної реклами Google AdWords для швидкого підвищення продажів.

Відгуки про попередні семінари

Колектив ресторану «Прага»

Відвідавши семінар з інтернет-маркетингу, ми отримали безліч корисної інформації, а також розглянули практичні кейси. Це прекрасна можливість отримати уявлення про дії, які необхідні для комплексного просування сайту.

Спасибі Академії інтернет-маркетингу «WebPromoExperts» за проведення заходів такого роду, які дають можливість зрозуміти, в якому напрямку необхідно рухатися для отримання оптимальної віддачі від свого сайту.

Досвідчені лектори змогли донести необхідну інформацію з кожного з напрямків інтернет-маркетингу. Окремо хотілося б відзначити виступ Антона Воронюка, який у доступній і зрозумілій формі розповів про важливість роботи з аналітикою, а також відповів на цікаві для нас запитання.

Ірина Бондаренко

Окрема подяка Віталієві Алексахіну за пізнавальну і вкрай актуальну для мене доповідь про SEO і Володимиру Галіку за ідеальну доповідь про SMM.

Швидкість і насиченість матеріалу, контакт з аудиторією, наочність прикладів і артистизм лекторів - ви молодці! Що був важкий день, ми навіть не помітили, слухалося на одному диханні. Знаю кількох ваших конкурентів у сфері освіти - жодного порівняння з вами!

Докладна інформація

Записатися на семінар можна

на сайті Академії інтернет-маркетингу «WebPromoExperts»

або за телефоном: (067) 226 84 22 — Наталія (координатор курсів).

*Академію створено за підтримки Агентства ефективного інтернет-маркетингу «WebPromo» (http://www.web-promo.ua) - сертифікованого партнера Google AdWords і Яндекс.Директ, що успішно збільшує продажі своїх клієнтів із 2008 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram