ГоловнаЕкономікаБізнес

30 жовтня відбудеться безкоштовний семінар "Інтернет-маркетинг - ефективний інструмент підвищення продажів"

30 жовтня у Києві вже 9-й раз відбудеться безкоштовний семінар для представників бізнесу "Інтернет-маркетинг - ефективний інструмент підвищення продажів", який проводить Академія інтернет-маркетингу "WebPromoExperts".

У програмі семінару три лекції:

● веб-аналітика - відстеження ефективності інтернет-маркетингу;

● SEO-просування - дешеве, але складне джерело залучення клієнтів, яке треба вміти правильно готувати;

● контекстна реклама - ефективний канал швидкого зростання продажів.

Спікери:

Антон Воронюк — керівник Академії інтернет-маркетингу "WebPromoExperts" і директор з розвитку Агентства ефективного інтернет-маркетингу "WebPromo", розповідатиме про можливості веб-аналітики і основи SEO-оптимізації сайтів для бізнесу.

З доповіді ви дізнаєтесь, які дані необхідно вимірювати для оцінки ефективності обраної стратегії інтернет-маркетингу і як це зробити правильно. Отримаєте повний список інструментів, які обов'язково треба встановити і правильно налаштувати.

Також Антон розповість основні принципи SEO-оптимізації, сценарії, за якими працюють Google і Яндекс, і про критерії відбору сайтів. Ви дізнаєтеся всі технічні вимоги до сайтів, контенту і посилальної маси, дотримання яких вимагають пошукові системи для досягнення кращих позицій у пошуковій видачі.

Юрій Копишинський — керівник відділу продажів "WebPromo", присвятить свій виступ важливості використання контекстної реклами у збільшенні продажів для українських компаній.

Він на прикладах покаже, що таке контекстна реклама і яким чином вона працює. Ви дізнаєтеся переваги контексту перед іншими видами інтернет-реклами і як правильно покроково запускати свою першу рекламну кампанію.

Хочете більше вчитися?

Ви отримаєте купон зі знижкою 500 грн на будь-який курс академії!

Вам безкоштовно надішлють 2 електронні книги:

● "З нами аналітика набагато простіша!" (швидкий екскурс у світ веб-аналітики)

● "Запуск своєї першої кампанії у Google AdWords" (основи контекстної реклами)

Академія інтернет-маркетингу "WebPromoExperts" проводить безкоштовні вебінари з інтернет-маркетингу і веде власний освітній канал WebPromoExperts TV.

Відгуки про попередній семінар:

Деталі

Записатися на семінар можна на сайті Академії інтернет-маркетингу "WebPromoExperts" або за телефоном: (067) 226 84 22 — Наталія (координатор курсів).

*Академія створена за підтримки Агентства ефективного інтернет-маркетингу "WebPromo" сертифікованого партнера Google AdWords і Яндекс.Директ, який успішно збільшує продажі своїх клієнтів з 2008 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram