ГоловнаЕкономікаБізнес

Безкоштовний семінар з інтернет-маркетингу в Києві - 13 листопада

За 2014 рік цей семінар відвідало вже понад 2000 тисячі осіб

13 листопада в Києві знову відбудеться безкоштовний семінар від

"WebPromoExperts"

, який називається "Інтернет-маркетинг - ефективний інструмент підвищення продажів".

За 2014 рік цей семінар відвідало вже понад 2000 тисячі осіб, багато з яких це власники бізнесу, топ-менеджери і молоді фахівці.

Тригодинний семінар поділено на три тематичні блоки:

  • Веб-аналітика. Головна перевага інтернет-маркетингу - це можливість відстежити і виміряти практично все. Ви дізнаєтеся, на чому ґрунтується і як оцінюється ефективність інтернет-маркетингу.
  • SEO-просування. На сьогодні це один з найдешевших, але й найскладніших джерел залучення клієнтів, який треба вміти правильно готувати. SEO вимагає терпіння та інвестицій часу на методичну роботу. Крім цього, ви завжди залежите від пошукових систем, які не можете контролювати. Але результати того варті!
  • Контекстна реклама. Ефективний канал для швидкого і гарантованого зростання продажів. У контекстній рекламі все достатньо не однозначно і стратегія, яка спрацювала для однієї компанії, швидше за все не спрацює для вашої. Але Google AdWords і Яндекс.Метрика при правильному налаштуванні можуть значно заощадити ваш рекламний бюджет, головне не боятися експериментувати і вивчити всі можливості.

Спікери

Антон Воронюк — керівник Академії інтернет-маркетингу "WebPromoExperts" і директор з розвитку Агентства ефективного інтернет-маркетингу "WebPromo", розповідатиме про можливості веб-аналітики і основах SEO-оптимізації сайтів для бізнесу.

Юрій Копишинський — керівник відділу продажів "WebPromo". Розповість про важливість використання контекстної реклами у збільшенні продажів для українських компаній. Він на реальних прикладах покаже можливості Google AdWords і як правильно запускати свою першу рекламну кампанію.

Хочете більше безкоштовних знань?

Ви отримаєте купон зі знижкою 500 грн на будь-який курс академії!

Вам безкоштовно надішлють 2 електронні книги:

  • "З нами аналітика набагато простіша!" (швидкий екскурс у світ веб-аналітики)
  • "Запуск своєї першої кампанії у Google AdWords" (основи контекстної реклами)

Академія інтернет-маркетингу "WebPromoExperts" проводить безкоштовні вебінари з інтернет-маркетингу і веде власний освітній канал WebPromoExperts TV.

Відгуки про попередні семінари:

Деталі

Записатися на семінар можна на сайті Академії інтернет-маркетингу "WebPromoExperts" або за телефоном: (067) 226 84 22 — Наталія (координатор курсів).

*Академія створена за підтримки Агентства ефективного інтернет-маркетингу "WebPromo" — сертифікованого партнера Google AdWords і Яндекс.Директ, який успішно збільшує продажі своїх клієнтів з 2008 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram