ГоловнаЕкономікаБізнес

Wizz Air вирішила залишитися на українському ринку

Авіакомпанія збереже старі маршрути, але не зможе відкривати нові

Wizz Air вирішила залишитися на українському ринку
Фото: www.planespotters.net

Авіакомпанія Wizz Air Україна вирішила залишитися на українському ринку, незважаючи на нові правила видачі дозвілів на маршрути, які, на думку експертів, створюють преференції авіакомпанії МАУ.

"Глава Державіаслужби уточнив, що новий порядок дозволить авіакомпаніям зберегти поточні призначення на регулярні авіаперевезення. Якщо авіакомпанія планує подавати заявки на нові маршрути, вона муситиме дотримуватися положень нового закону", - пояснили "Інтерфаксу-Україна" в авіакомпанії.

"Однак ми стурбовані тим, що вимога виконувати внутрішні рейси не дозволить нам розширювати нашу мережу доступних за ціною міжнародних перельотів. Також ми не отримали відповіді, чому отримані нами призначення на перельоти з Києва до Риму, Барселони, Варшави та Будапешта не підписав глава Державіаслужби, що необхідно для того, щоб почати виконувати ці рейси", - додали в компанії.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що Wizz Air після набуття чинності нових правил видачі призначень на авіамаршрути може покинути український ринок авіаперевезень. Авіакомпанія обслуговує перельоти за 16 маршрутами у шість країн із двох українських міст.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram