ГоловнаЕкономікаБізнес

В інтернет-магазині Sokol.ua після перевірки податкової почалися звільнення

ЗМІ повідомили про проблеми в одного з найбільших інтернет-продавців

В інтернет-магазині Sokol.ua після перевірки податкової почалися звільнення
Фото: liga.net

В інтернет-магазині Sokol.ua після перевірки податкової почалися звільнення.

"У нас скорочують понад сто осіб, 60% від усього персоналу", - повідомив видання AIN.ua один зі співробітників компанії. Причиною масових звільнень джерела видання називають різке зниження продажів. Через перевірку податкової під час передноворічного буму компанія заробила лише половину суми від очікуваної.

Інформацію про фінансові проблеми і скорочення в Sokol.ua підтвердив один з українських підприємців, добре знайомий із цим ринком. "Цю інформацію знаю, оскільки людина, близька до [засновника Sokol.ua Євгена] Сокольникова, каже, що того "виставили" на великі гроші після обшуків і зараз він намагається знайти їх. А також розглядає продаж частини бізнесу", - заявив він.

Водночас сам Сокольников заперечує факт звільнень. "Уявлення не маю, звідки така інформація", - сказав він. За його словами, в Sokol.ua працює загалом 150 осіб і звільнити понад 100 неможливо в принципі. При цьому видання зазначає, що раніше Сокольников заперечував сам факт обшуку в компанії, хоча це вже підтверджено.

Нагадаємо, Sokol.ua - один з найбільших інтернет-магазинів в Україні. У грудні Державна фіскальна служба фактично заблокувала на два тижні роботу магазину у справі про ухилення від сплати податків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram