ГоловнаЕкономікаБізнес

Через обстріли в Маріуполі "Азовсталь" частково призупинив роботу

На меткомбінаті зупинили дві доменні печі

Через обстріли в Маріуполі "Азовсталь" частково призупинив роботу
Обстрел в Мариуполе
Фото: i24.com.ua

Маріупольський металургійний комбінат "Азовсталь" призупинив роботу двох доменних печей через припинення подачі води внаслідок ранкового обстрілу. Про це на своїй сторінці у facebook повідомив генеральний директор підприємства Енвер Цкітішвілі.

"Сьогодні вранці внаслідок обстрілу бойовиками пошкоджено підстанцію, що забезпечувала електроенергією насосну другого підйому компанії "Вода Донбасу". У зв'язку з цим припинено подачу технічної води на комбінат "Азовсталь" Групи Метінвест. Зупинено два котли теплоелектроцентралі і пароелектроповітродувної станції, а також дві доменні печі. Ремонтні бригади компанії "Вода Донбасу" ведуть відновлювальні роботи.

Він зазначив, що на місце вже виїхали фахівці комбінату "Азовсталь", вживаються всі необхідні заходи, щоб забезпечити працездатність підприємства.

"Снаряди, випущені терористами, також влучили на територію Маріуполя в район ринку "Київський". Є загиблі та поранені. На місці події зараз перебувають представники міської влади, спецпідрозділу міліції, батальйони спецпризначення. У разі необхідності комбінат "Азовсталь" готовий розселити постраждалих у санаторій-профілакторій підприємства.

Висловлюю свої співчуття сім'ям загиблих, бажаю якнайшвидшого одужання пораненим", - додав директор комбінату.

Нагадаємо, в житлові квартали Маріуполя стріляли з "Градів", розташованих у селищах поблизу міста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram