ГоловнаЕкономікаБізнес

У Севастополі захопили офіс телекомунікаційної компанії Ахметова

Українського бізнесмена позбавляють власності по всьому півострову

У Севастополі захопили офіс телекомунікаційної компанії Ахметова
Vega Telecom

У Севастополі вчора ввечері захопили офіс телекомунікаційної компанії Vega, що входить до групи СКМ Ріната Ахметова.

"10 лютого 2015 року близько 13:00 за київським часом невідомі особи за підтримки поліції взяли під оперативний контроль і управління офіс, склад і вузловий майданчик кримської філії телекомунікаційної групи Vega у Севастополі, а також виставили там свою охорону. За словами невідомих, вони, нібито, є представниками міської влади і пояснюють свою присутність рішенням губернатора міста Севастополь. Станом на 18:00 моніторингові системи оператора в Києві констатували втрату доступу до телекомунікаційної інфраструктури Севастополя, а також втрату оперативного контролю над технічним обладнанням у цьому місті", - йдеться у релізі компанії.

Компанія вважає, що захоплення її філії - це незаконне посягання на приватну власність і обіцяє "подати заяву щодо протиправних дій невідомих осіб у відповідні органи".

Нагадаємо, що сьогодні вранці у Сімферополі окупаційна влада Криму націоналізувала місцеві відділення "Укртелекому" і "ТриМоб", також належать СКМ і Ахметову. Цьому рішенню передувало їх захоплення озброєними людьми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram