ГоловнаЕкономікаБізнес

IT-конференція iForum-2015 відбудеться 16 квітня

Серед трендових доповідей: загальна "мобілізація" в умовах 3G-зв'язку

IT-конференція iForum-2015 відбудеться 16 квітня

Наймасовіша конференція айтішників відбудеться 16 квітня у Міжнародному виставковому центрі в Києві. LB.ua традиційно виступає інформаційним партнером цієї події.

Щороку iForum збирає тисячі інтернетників і бізнесменів з України та країн пострадянського простору. У 2015 році конференція присвячена бізнесу в Мережі в умовах війни і кризи.

"В умовах гострої кризи як ніколи важливий обмін досвідом, який допоможе сьогодні "утриматися на плаву" багатьом компаніям, - зазначив голова Оргкомітету iForum Олександр Ольшанський. – Як ефективно перерозподілити рекламний бюджет? Як зберегти цінних співробітників? Де взяти сьогодні гроші на розвиток? Зараз багато речей вимагають нових підходів. Ось про них ми і будемо говорити на iForum".

До вже традиційних чотирьох потоків - Бізнес/Стартапи, Реклама, Технології та E-сommerce - приєднається потік "Айтішники рятують світ: волонтерські проекти".

"Гарячими" цього року на iForum будуть теми виходу з кризи - механізми просування та розвитку в умовах жорсткої економії бюджетів. Серед трендових доповідей - загальна "мобілізація": перехід на мобільні платформи та використання 3G у різних сферах. Будуть також актуальні зараз теми цифрового суверенітету та інформаційної війни.

Окремо на конференції заплановано Hi-Tech Zone з найсучаснішими ІТ-розробками, які використовують сьогодні на злобу дня (наприклад, 3D-принтери, які друкують протези).

"Ми, як і раніше, розглядаємо iForum як локомотив розвитку і важливу в цей непростий час підтримку, - наголосив Олександр Ольшанський. - Адже людям сьогодні дуже важливо відчути "плече" і віру в завтрашній день. І iForum надзвичайно потрібен сьогодні і з економічного погляду, тому що компанії, які беруть участь у конференції, - це наш потенціал розвитку: і величезна кількість робочих місць, і приплив валюти в країну, і перспективи. Адже айтішники - це найкраща частина українського підприємництва".

Серед учасників - власники бізнесів, топ-менеджери великих компаній, початківці-стартапери і просто користувачі. Ті, хто створював Уанет, і ті, хто розвиває його сьогодні.

Зареєструватися на конференцію можна на сайті iforum.ua, а отримати додаткову інформацію - за телефоном +38 (044) 2010103.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram