ГоловнаЕкономікаБізнес

Коломойський, Порошенко і Яценюк домовилися про аудит "Укртранснафти"

Глава Дніпропетровської області пообіцяв, що Лазорко не повернеться в компанію

Коломойський, Порошенко і Яценюк домовилися про аудит "Укртранснафти"
Фото: Макс Левин

Голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський, президент Петро Порошенко і прем'єр Арсеній Яценюк домовилися про аудит "Укртранснафти", який довірять компаніям з "великої четвірки" (Deloitte, PricewaterhouseCoopers, EY, KPMG).

Про це заявив сам Коломойський, який до вчорашнього дня де-факто контролював компанію за рахунок менеджменту, в коментарі "Українській правді".

"Ми домовилися з президентом і прем'єром, що Мірошник не почне проводити перевірки в "Укртранснафті". Загальна позиція - залучити до цього процесу компанії великої четвірки. І нехай вони перевіряють. А потім після закінчення перевірки роблять висновки. І якщо порушень не буде виявлено, то, я вважаю, Лазорка треба нагородити. Тому що він зберіг цю нафту, за те, що він патріот. Але в компанію він більше не повернеться, він ображений на цю ситуацію", - сказав Коломойський.

Нагадаємо, наглядова рада ПАТ "Укртранснафта" на засіданні в четвер ухвалила рішення про усунення Олександра Лазорка від здійснення повноважень голови правління компанії. Замість нього т.в.о. керівника підприємства на строк з 19 березня по 10 серпня обрали Юрія Мірошника.

"Укртранснафта" на 100% контролюється "Нафтогазом України".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram