ГоловнаЕкономікаБізнес

Спікери із Силіконової долини виступлять у Києві на iForum

На iForum-2015 вперше під брендом SVOD-Europe проведуть англомовну секцію "The Art of going global". Це прем'єра в Європі однієї з провідних міжнародних конференцій Силіконової долини Silicon Valley Open Doors (SVOD)

Спікери із Силіконової долини виступлять у Києві на iForum

Право на проведення конференції SVOD в Європі отримав Денис Довгополий, президент бізнес-акселератора GrowthUP і один з організаторів конференції iForum.

Конференція SVOD проводять у Силіконовій долині вже понад 10 років і відома тим, що більшість її спікерів увійшли в Forbes Midas List різних років, а учасниками стали провідні підприємці та інвестори як Сполучених Штатів, так і інших країн. Ця конференція стала точкою входу для багатьох стартапів з країн Східної Європи та пострадянського простору.

Свою участь вже підтвердили спікери з США та Європи, а також українські підприємці, які зуміли вивести свої проекти на глобальний ринок. З програмою можна ознайомитися тут.

"У 2005 році я увійшов в оргкомітет конференції SVOD і бачив, як для багатьох українських підприємців та інвесторів конференція стала початком великого шляху. Радий, що тепер можливості стали ширшими. Під брендом SVOD-Europe ми будемо проводити не тільки конференції, а й створювати "технологічні мости" між українською технологічною спільнотою та спільнотами Ізраїлю, США, Німеччини. Міст з Ізраїлем ми запустили ще в листопаді 2014 року і зараз успішно його розвиваємо. Також на 2015 рік заплановано проведення конференції SVOD-Europе у Берліні з фокусуванням на країни Східної Європи", - сказав Денис Довгополий.

"Участь в iForum`і конференції SVOD - важлива точка розвитку для нас, - зазначив голова оргкомітету iForum Олександр Ольшанський. - Оскільки наш захід розвивається у напрямку "конференції конференцій", тобто такого формату, де на одній території, з єдиним вхідним квитком, збиратимуться різні заходи у сфері передових технологій і IT. Причому як українські, так і міжнародні. Мені здається, це дуже логічний розвиток iForum`у, оскільки він спочатку замислювався як широкий громадський рух, і багато компаній щорічно проводять на ньому власні семінари та різні заходи. І моя мрія - щоб iForum з часом зайняв весь виставковий центр".

Нагадаємо, LB.ua традиційно виступає інформаційним партнером конференції iForum.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram