ГоловнаЕкономікаБізнес

"Укрбуд" просить силовиків розібратися з нападом на центр продажів компанії

У компанії всі акції протесту називають проплаченими

1 квітня 2015 року біля будівельного об'єкта на Микільській слобідці близько 150 осіб, багато з яких були в масках і озброєні, зламали паркан, увірвалися на майданчик, влаштували бійку з охороною.

Про це пишуть "Экономические Известия" з посиланням на заяву компанії "Укрбуд".

У повідомленні йдеться про те, що постраждали учасники інциденту і правоохоронці. Розгромлено відділ продажів, викрадено комп'ютерну техніку.

Фото: eizvestia.com

"Ми звертаємося до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, до голови Служби безпеки України Валентина Наливайченка із закликом дати правову оцінку діям провокаторів-погромників і з'ясувати, хто стоїть за системними замовними акціями проти держкомпаній, спрямованими на підрив економіки України", - йдеться в заяві "Укрбуду".

"Псевдоактівісти прикриваються гаслами про незаконність будівництва, хоча Державна будівельна корпорація "Укрбуд" діє відповідно до закону і вже багато разів надавала всі дозвільні документи різним комісіям, депутатам і активістам. Факти законності будівництва ігноруються, тим часом жителів вводять в оману, а представники різних партій використовують їх у своїх інтересах", - запевняють у компанії.

"З жителями Микільської слобідки проведено зустрічі і їм докладно розказано і про наявність всіх необхідних дозволів, і про те, як зміниться мікрорайон. Адже тут планується облаштувати трикілометрову набережну, замінити старі комунікації. В планах також вирішити транспортну проблему, побудувавши наскрізний виїзд на Русанівську набережну. Місту такі проекти зараз не по кишені, і забудовник готовий допомогти вирішити ці завдання. Однак проплачені акції, в яких практично не беруть участіь жителі мікрорайону, стали інструментом тиску на будівельну галузь, яка надає робочі місця і справно платить податки в міський та державний бюджети", - зазначають у компанії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram