ГоловнаЕкономікаБізнес

Новий голова "Укртранснафти" розпочав роботу

Роман Сидорак отримав печатку і статутні документи

Новий голова "Укртранснафти" розпочав роботу
Роман Сидорак и Александр Лазорко
Фото: http://oilnews.com.ua/

23 квітня тимчасово виконуючий повноваження голови правління "Укртранснафти" Роман Сидорак отримав печатку і статутні документи товариства і розпочав виконувати обов'язки.

Також розпочато процедуру прийому справ та документів від попереднього керівництва, повідомляє прес-служба "Нафтогазу" (володіє 100% акції компанії) в п'ятницю.

Романа Сидорака було обрано тимчасово виконуючим повноваження голови правління "Укртранснафти" на засіданні наглядової ради компанії 22 квітня 2015 року. Термін його повноважень встановлений з 23 квітня по 10 серпня 2015 року (коли з усунутим з посади головою правління "Укртранснафти" Олександром Лазорком закінчується контракт).

Роман Сидорак народився в 1977 році. Закінчив Івано-Франківський державний університет нафти і газу. З 1999 року працював у нафтотранспортній системи. З 2003 по 2012 рр. працював в "Укртранснафті", де пройшов шлях від економіста до директора з питань фінансів і економіки.

Нагадаємо, у протоколі засідання наглядової ради "Укртранснафти", на якому було призначено Сидорак, напередодні оприлюднила "Економічна правда".

Близького до Ігоря Коломойського голову правління компанії Олександра Лазорка усунули з посади 19 березня. Однак наступники Лазорка (спершу Юрій Мірошник, потім Сергій Сукало) так і не змогли приступити до виконання обов'язків через протидію Коломойського.

"Укртранснафта" - оператор українських нафтопроводів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram