ГоловнаЕкономікаБізнес

У будинку і кабінеті голови Державіаслужби провели обшук

Антонюка звинуватили в лобіюванні інтересів конкретного перевізника

У будинку і кабінеті голови Державіаслужби провели обшук
Денис Антонюк
Фото: ukurier.gov.ua

Правоохоронні органи провели обшук у будинку і кабінеті голови Державної авіаційної служби Дениса Антонюка.

Про це повідомив агентство "Інтерфакс-Україна" сам Антонюк.

"У моєму будинку нічого протизаконного не знайшли і спокійно пішли, зараз їду на роботу", - сказав він, додавши, що жодних звинувачень йому не висували.

Антонюк також повідомив, що обшук проводили за заявою авіакомпанії "Атласджет-Україна" до правоохоронців.

Раніше Кабінет Міністрів у відповідь на запити депутатів Верховної Ради та на прохання Міністерства інфраструктури створив комісію, яка веде перевірку діяльності Державіаслужби.

У листопаді 2014 року Асоціація авіапідприємств України заявляла, що запропонує прем'єр-міністру звільнити голову Державіаслужби Антонюка. "Вибудовується повна монополія в небі. Сьогодні всі авіакомпанії обурені кроками Міністерства інфраструктури спільно з Державіаслужбою... Керівник Державіаслужби відверто лобіює інтереси окремого авіаперевізника", - сказав тоді віце-спікер асоціації, генеральний директор авіакомпанії "Атласджет-Україна" Сергій Підгородецький.

Нагадаємо, Державіаслужба підготувала новий порядок видачі призначень на авіамаршрути, який спровокував бурхливу дискусію на авіаринку. На думку експертів, завдяки нововведенню МАУ отримала можливість ще більше монополізувати ринок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram