ГоловнаЕкономікаБізнес

Восени у Львові відбудеться масштабний українсько-ізраїльський бізнес-форум

Консул Ізраїлю провів зустріч з президентом Федерації ТПП Ізраїлю

Восени у Львові відбудеться масштабний українсько-ізраїльський бізнес-форум

Почесний консул Ізраїлю у західному регіоні Олег Вишняков у рамках робочого візиту провів зустріч із президентом Федерації ТПП Ізраїлю Урієлем Лінном.

Консул озвучив Лінну потенційні можливості розвитку співробітництва в західному регіоні України - розвиток туризму, сільськогосподарський сектор, виробничий сектор, освітні програми з обміну студентами та викладачами, питання запозичення ізраїльських технологій у сфері безпеки міст.

Для докладнішого ознайомлення ізраїльського бізнесу з можливостями українського ринку за ініціативою міністра закордонних справ України пана Клімкіна восени у Львові планується провести масштабний українсько-ізраїльський бізнес-форум.

Незважаючи на складний період для української економіки, представники ізраїльського бізнесу готові до діалогу з потенційними українськими партнерами і до інвестицій в компанії і проекти.

"Наше основне завдання сьогодні - показати бізнесменам Ізраїлю, що західна Україна - це стабільний і безпечний для інвестицій регіон. У сьогоднішніх ЗМІ про Україну вкрай багато суперечливої, недостовірної і відверто абсурдної інформації. У травні, з нагоди офіційного відкриття почесного консульства у Львові ми організували великий прес-тур для ізраїльських мас-медіа. Абсолютно всі журналісти були здивовані і вражені комфортною і доброзичливою атмосферою Львова. Жодного націоналізму, антисемітизму чи будь-яких інших проявів ворожості та агресії", - заявив консул.

Пан Лінн висловив інтерес і готовність ізраїльських компаній до співпраці. У своїх коментарях Урієль Лінн акцентував, що Федерація вже веде успішний діалог з розвитку співробітництва та створення спільних проектів Україна-Ізраїль з посольством Ізраїлю в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram