ГоловнаЕкономікаБізнес

Асоціацію платників податків в Луганській області очолив Шахов

Територіальне відділення АППУ відновило легітимну роботу

Асоціацію платників податків в Луганській області очолив Шахов
Фото: rbc.ua

На конференції територіального відділення Всеукраїнської громадської організації "Асоціація платників податків України" (АППУ) у Луганській області, яка відбулася сьогодні у Сєвєродонецьку, делегати ухвалили рішення обрати головою територіального відділення АППУ у Луганській області волонтера, лідера ВГО "Народна довіра" Сергія Шахова.

За словами Шахова, малий і середній бізнес є локомотивом прогресу, і тільки злагоджена робота підприємців і влади є запорукою розвитку та процвітання будь-якої країни.

"Ми, підприємці України, об'єдналися, тому що повинні думати про відродження і розвиток країни, перестати зациклюватися на війні. Поки влада говоритиме про безробіття, ми будемо створювати нові робочі місця, будемо розвивати малий і середній бізнес, а не вбивати його. Адже чимала частка держбюджету - це саме податки з підприємців малого та середнього бізнесу. Ми - сини Луганщини, і тільки об'єднавшись ми знаємо як відродити рідну землю з попелища війни", - цитує Шахова РБК-Україна.

На конференції також відновили легітимність діяльності ТВ АППУ у Луганській області. Крім керівних органів делегати обрали ревізійну комісію ТВ АППУ у Луганській області і затвердили відповідно з положенням.

Також в рамках заходу проведено презентацію про діяльність та перспективи розвитку ВГО АППУ для наявних і потенційних членів ВГО АППУ Луганщини.

Конференція відбулася за участю президента ВГО АППУ Грігола Катамадзе та першого віце-президента ВГО АППУ Юрія Атаманюка, а також представників регіональних відділень Фіскальної служби України на Луганщині.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram