ГоловнаЕкономікаБізнес

Новинка Samsung Galaxy S6 edge + доступна для попереднього замовлення в Україні Новости компаний

Доступні моделі в чорному і золотистому кольорі з об'ємом внутрішньої пам'яті 32 і 64 ГБ

Флагманська модель Samsung Galaxy S6 edge+, представлена нещодавно в США, доступна для попереднього замовлення в Україні до 2 вересня 2015 року. Оформивши передзамовлення, кожен покупець отримає в подарунок портативну акумуляторну батарею. А всім, хто поділиться новиною про своє попереднє замовлення у Facebook, «Samsung Electronics Україна» дарує бездротову гарнітуру Gear Circle. Здійснити передзамовлення можна у фірмових магазинах Samsung і магазинах роздрібних мереж. Для замовлення доступні моделі в чорному і золотистому кольорі з об'ємом внутрішньої пам'яті 32 і 64 ГБ.

Додаткова інформація доступна на сайті: www.s6plus.com.ua

Samsung Galaxy S6 edge+ об'єднав у собі елегантний дизайн, високу продуктивність, потужний процесор. Оперативну пам'ять збільшено до 4 ГБ, що забезпечує високу продуктивність. Завдяки вигнутому 5,7-дюймовому екрану з розподільчою здатністю Quad HD і матрицею Super AMOLED смартфон забезпечує ще більш захопливі мультимедійні можливості.

У Samsung Galaxy S6 edge+ вбудована програма «Apps edge», яка дозволяє отримувати доступ до улюблених програм, просто проводячи по краю дисплея. Зв'язуватися з контактами стало легше завдяки «People edge», адже на межі дисплея також розміщено задані контакти з функцією надсилання повідомлень і дзвінків.

У новинці поліпшено можливості зйомки. Обидві камери обладнано системою оптичної стабілізації. Режим відеоколажу дозволяє легко записувати і редагувати короткі відео з різними рамками й ефектами. Крім того, Samsung Galaxy S6 edge+ оснащено 4K (UHD) відео і функцією онлайн-трансляції.

Samsung Galaxy S6 edge+ підтримує бездротову і дротову технологію підзарядки, а безпеку даних Galaxy S6 edge+ забезпечує платформа Samsung KNOX Active Protection (вбудована у пристрій або поза комплектом) і My KNOX (програма з простою і швидкою установкою) для захисту персональних і робочих даних користувачів.

Характеристики Samsung Galaxy S6 edge+

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram