ГоловнаЕкономікаБізнес

Вигідні цінові пропозиції на гібридний кросовер Lexus NX Новости компаний

Вигідні цінові пропозиції на гібридний кросовер Lexus NX

З 15 по 31 серпня 2015 року зустрічайте гібридний кросовер Lexus NX 300h, який є на складі в Україні в комплектаціях Business, Executive, F Sport і Luxury 2015 року виробництва за вигідними ціновими пропозиціями.

Широкий вибір кольорів кузова й оздоблення салону дозволить кожному обрати автомобіль, який підкреслить його індивідуальність. Яскравий і емоційний кросовер NX 300h оснащено повногібридним приводом Lexus, який органічно поєднує роботу 2,5-літрового бензинового двигуна й електромоторів. Споживання палива становить лише 5,3 л/100 км * у комбінованому циклі, що є приголомшливим показником для повнопривідного кросовера такого розміру.

NX 300h - це технологічний урбаністичний кросовер, який пропонує своєму власникові не тільки комфорт і надійність Lexus, а й неймовірну виразність та інноваційний дизайн у кожній деталі.

Докладно - в офіційних дилерів Lexus в Україні.

* - Дані отримано в ідеальних умовах, без урахування індивідуальної манери керування автомобілем, якості дорожнього покриття й інших умов. Показники можуть істотно відрізнятися від зазначених і визначаються тільки експериментальним шляхом.

www.lexus.ua

http://www.lexus.ua/lexus-today/news-events/index.tmex#/NewsEvents/nx300h-special-offer

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram