ГоловнаЕкономікаБізнес

Apple презентувала новий iPhone 6S

У нових смартфонах змінено буквально все, звичний тільки дизайн.

Американська компанія Apple у Сан-Франциско представила нові фірмові смартфони iPhone 6S і iPhone 6s Plus.

iPhone 6S
Фото: apple.com
iPhone 6S

Смартфон Apple iPhone 6S представлено в декількох колірних варіантах. За словами гендиректора Apple Тіма Кука, в нових смартфонах змінено буквально все. Однак дизайн iPhone 6S залишився звичним для фанатів американського смартфона, пише РБК-Україна.

У нових iPhone використовують новий сплав алюмінію серії 7000, звичний для авіації. Це повинно збільшити їхню міцність. Міцність покращилася і у скла, яке отримало подвійну іонну обробку.

Характеристики iPhone 6S: новий айфон оснащено новим мультитачем - 3D Touch. Сенсори, які вставлено в дисплей, реагують на силу вашого натискання. Крім того, новий чип iPhone 6S на 70% швидший. Чип Apple A9 більш ефективний, більш продуктивний, понад 90% приросту в трафіку.

У корпус iPhone 6S вбудовано нову iSight камеру на 12 мегапікселів. Фронтальна камера для Селфі - 5 мегапікселів. Спалахом для фронтальної камери служить сам дисплей - він у такому разі запускається з потроєною яскравістю порівняно зі звичайним режимом.

Також вперше відео з роздільною здатністю 4k, що містить 8 млн пікселів.

Крім того, в новому iPhone 6S wi-fi майже удвічі швидший. А якщо ви хочете перейти з андроїда на айфон, то в будь-якому Apple Store вам допоможуть перекинути важливу інформацію зі старого смартфона на новий.

Наступне поліпшення - LTE-модуль, тепер він підтримує 23 діапазони, Wi-Fi тепер швидший, а самі iPhone працюють на iOS 9.

Ціни на iPhone 6s у США становитимуть 649, 699 і 749 доларів за версії 16, 64 і 128 Гб відповідно. Без контракту. З контрактом - від 199 до 299 доларів. Ціни на iPhone 6s Plus становитимуть від 299 до 499 доларів з контрактом.

Окрім усього іншого, в рамках презентації новинок Аpple публіці представили нові Apple Watch, а також планшет iPad, діагональ якого становить 12,9 дюйма. Планшет залишається найтоншим і найлегшим серед аналогів.

Apple Watch
Фото: Apple
Apple Watch

Ціни на iPad Pro у США в жовтні становитимуть від 799 доларів за версію Wi-Fi з 32 Гб пам'яті до 1079 доларів за версію з 4G і 128 Гб пам'яті. Олівець коштуватиме 99 доларів, клавіатура - 169 доларів.

Планшет іPad mini 2 тепер коштує від 269 доларів, iPad mini 4 змінює третє покоління і буде коштувати від 399 доларів (відмінностей там майже немає). Для iPad перероблено пакет Microsoft Office.

Функціональність попередньої версії розширено завдяки олівцю Apple. Тепер можна робити позначки, виноски, анотації, є купа опцій типу вибору кольору, товщини для нотаток, мови і багато чого іншого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram