ГоловнаЕкономікаБізнес

"Смарт-Холдинг" повернув Пертіна на посаду гендиректора

Пертін уже обіймав цю посаду у 2008-2014 роках

"Смарт-Холдинг" повернув Пертіна на посаду гендиректора
Алексей Пертин
Фото: rencentre.com

На загальних зборах акціонерів ПрАТ "Смарт-Холдинг" ухвалено рішення призначити з 29 жовтня генеральним директором товариства Олексія Пертіна, який вже обіймав цю посаду у 2008-2014 роках.

Про це повідомляє офіційний сайт "Смарт-Холдингу".

Юлія Кир'янова, яка наразі виконує обов'язки гендиректора, з цього ж числа буде призначена першим заступником гендиректора і поєднуватиме її з посадою фінансового директора.

Також на зборах акціонери розширили склад дирекції і ухвалили рішення з 29 жовтня скасувати наглядову раду товариства, яку очолював Пертін.

"Це зроблено для більш оперативного управління товариством у складний для економіки країни період. Дирекція - колегіальний орган управління суспільством - стане центром формування стратегії розвитку холдингу і її реалізації", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, 21 серпня гендиректор "Смарт-Холдингу" Олексій Тимофєєв, який у квітні 2014 року змінив Пертіна на цій посаді, заявив, що залишає свою посаду й іде з компанії.

"Смарт-Холдинг" - одна з найбільших інвестиційних груп України з фокусом на ключові галузі економіки, в тому числі гірничо-металургійний і нафтогазовий комплекси, банківський сектор, суднобудування, нерухомість і сільське господарство.

Власником холдингу є Вадим Новинський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram