ГоловнаЕкономікаБізнес

Тетерук звинуватив Саакашвілі в погіршенні інвестклімату в Україні

ОПЗ дешевшає через скандали навколо нього.

Тетерук звинуватив Саакашвілі в погіршенні інвестклімату в Україні
Фото: Макс Требухов

Заяви голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі щодо Одеського припортового заводу зменшують вартість підприємства перед його приватизацією.

Таку думку висловив перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук у вівторок в ефірі телеканалу "Еспресо ТВ".

"Уявімо собі, що раніше за ОПЗ ми могли б отримати один мільярд доларів, а зараз, після цього скандалу, ми отримаємо тільки половину від цього", - сказав Тетерук.

"Михайло Саакашвілі постійно заявляє, що має докази корупції, і постійно проводить брифінги із цього приводу. Але в нас є якісні закони, якісна антикорупційна прокуратура і бюро, і все, що потрібно зробити - це віднести докази корупції туди, а не займатися маніпуляціями. Це погіршує інвестиційний клімат України", - наголосив депутат.

Нагадаємо, ОПЗ має найбільше в СНД виробництво аміаку і просто велике виробництво карбаміду, а також унікальний - єдиним у країні - термінал для перевалки аміаку на морські судна. Крім того, одеський завод є кінцевою ланкою аміакопроводу Тольятті-Горлівка-Одеса.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram