ГоловнаЕкономікаБізнес

Банк "Преміум" уклав угоду про відкриття лінії торгового фінансування з Commerzbank

Банк "Преміум" уклав угоду про відкриття лінії торгового фінансування з Commerzbank
Фото: http://newsbanker.com

Банк "Преміум" уклав угоду про відкриття лінії з торговельного фінансування з однією з провідних світових фінансових компаній - банківським концерном Commerzbank AG (Німеччина).

Відкрита лінія з торгового фінансування дозволить клієнтам банку отримати доступ до фінансових послуг, пов'язаних з наданням гарантій і акредитивних операцій. Коментуючи цю важливу подію, Голова Правління ПАТ "КБ" Преміум "Леонід Первак підкреслив:«Лінія по торговому фінансуванню істотно розширює межі зовнішньоекономічної діяльності для наших клієнтів завдяки можливостям такого фінансового інструменту, як торгове фінансування».

Відкриття лінії з торговельного фінансування стало можливим завдяки раніше укладеної угоди про встановлення прямих кореспондентських відносин з концерном Commerzbank AG. Як відомо, ПАТ "КБ" Преміум" встановив кореспондентські відносини з концерном Commerzbank, пройшовши перевірку поточної фінансової стійкості і виконання всіх вимог за процедурою "AML & KYC" відповідно з німецьким законодавством, що засвідчило високу репутаційну оцінку ПАТ "КБ "Преміум".

Відкриття лінії з торговельного фінансування з фінансовим концерном Commerzbank стало черговим підтвердженням високої довіри, вираженим одним зі світових фінансових лідерів до ПАТ "КБ "Преміум". Голова Правління ПАТ "КБ "Преміум" Леонід Первак впевнений, що така висока довіра сприятиме зміцненню довіри і з боку наявних та майбутніх клієнтів банку: «В умовах складного фінансового ринку клієнт вибирає не просто стабільну фінансову установу, він вибирає динамічно зростаючий банк з незаплямованою репутацією»

Довідка. КБ ПАТ "Преміум" визнаний "Кращим підприємством 2015 року" відповідно до Національного Рейтингу якості товарів і послуг. Національний Рейтинг якості товарів і послуг, за результатами ранжирування повного переліку суб'єктів господарської діяльності України, відповідно до фінансово-економічних показників, присвоїв банку "Преміум" почесне звання "Краще підприємство України 2015 року" і нагородив його "Зіркою якості".

У листопаді поточного року Національне рейтингове агентство "Рюрік" підтвердило ПАТ "КБ "Преміум" довгостроковий кредитний рейтинг позичальника на рівні uaBBB інвестиційної категорії зі зміною прогнозу на "позитивний". Згідно з Національною рейтинговою шкалою, затвердженою постановою Кабінета Міністрів України №665 від 26.04.2007 р., позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaBBB характеризується високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Прогноз "позитивний" вказує на наявність передумов для підвищення рівня рейтингу в найближчій перспективі при збереженні позитивних тенденцій.

Слід зазначити, згідно з рейтингом НБУ, банк «Преміум» займає 49-е місце серед 122-х чинних фінустанов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram