ГоловнаЕкономікаБізнес

Користуйтеся перевагами офіційно імпортованої техніки Новости компаний

Кожен, хто хоч раз купував неофіційно імпортовану техніку, знає, наскільки невиправданий цей ризик.

По-перше, неофіційно імпортована техніка позбавлена гарантії, по-друге, така техніка не обслуговується в авторизованих сервісних центрах компанії. У підсумку економія пари сотень гривень переростає в регулярні витрати на ремонт техніки. Скупий, як кажуть, платить двічі. А то й тричі, з урахуванням нинішніх реалій.

Інша річ - офіційна техніка. Власник офіційно імпортованого телевізора Samsung Smart TV може спати спокійно. Адже це передусім якісне обслуговування в сервісних центрах у рамках гарантійних зобов'язань компанії «Samsung Electronics Україна». 110 авторизованих сервісних центрів завжди відкриті для власників гарантійної техніки, вони готові надати швидке і якісне обслуговування. А покупці преміум-телевізорів Samsung з Києва, Харкова, Дніпропетровська, Одеси, Львова та Запоріжжя можуть відчути переваги програми «VIP-підтримка». Вона надає багато безкоштовних додаткових послуг, а швидкість обслуговування для сервісних випадків не перевищить 24 години.

Найголовніша перевага офіційно імпортованої техніки - це підтримка багатофункціональної платформи Smart Hub, яка дозволяє управляти телевізором Samsung Smart TV.

Smart Hub - це інтерфейс, який забезпечує доступ до телевізійного мовлення, різноманітних відеосервісів, веб-сайтів, додатків, і є частиною платформи Smart TV. Завдяки йому користувачі можуть обмінюватися контентом і робити трансляції з інших пристроїв, вони мають доступ до соціальних мереж і Інтернету, а також безлічі додатків. Тільки офіційно імпортовані телевізори Samsung підтримують усі локальні послуги, сервіси та контент.

У «Samsung Electronics Україна» рекомендують купувати тільки офіційну техніку компанії. По-перше, щоб отримати гарантію й уникнути проблем з роботою і обслуговуванням пристрою. По-друге, щоб насолодитися всіма перевагами функціоналу телевізорів Smart TV, особливо сервісом Smart Hub.

На жаль, Samsung не може гарантувати справну роботу неофіційно імпортованих телевізорів. Для запобігання збоям у роботі й усунення проблем компанія Samsung зробила неможливою активацію сервісу Smart Hub на неофіційно імпортованих телевізорах Samsung Smart TV з листопада 2015 року.

Для того, щоб відрізнити офіційний телевізор від неофіційно імпортованого, потрібно просто поглянути на маркування. Воно повинно бути українською мовою, на ній завжди є Національний Знак відповідності вимогам технічних регламентів, що нагадує трилисник. Наприкінці коду моделі на заводській наклейці повинні бути літери «UA».

З більш докладною інформацією ви можете ознайомитися, перейшовши за посиланням: www.samsung.com/ua_ru/official_tv/

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram