ГоловнаЕкономікаБізнес

TNT Express повернулася на ринок експрес-перевезень України

Компанія почала безпосередньо працювати з українськими клієнтами

TNT Express повернулася на ринок експрес-перевезень України
Фото: TNT Украина

Міжнародна компанія TNT Express повідомила про відновлення операційної діяльності на ринку експрес-перевезень України.

Як наголошується у прес-релізі компанії в середу, для забезпечення прямого доступу українських клієнтів до повітряних та автодорожніх мереж доставки TNT і більш вигідних тарифів було створено дочірню юридичну особу, інформує "Інтерфакс-Україна".

TNT Express вже безпосередньо працює з українськими клієнтами і в рамках маркетингової акції пропонує знижки на найближчий квартал.

Згідно з даними Держреєстру юридичних осіб, ТОВ "ТНТ Україна" було зареєстровано в листопаді 2014 року в с.Гора (Київська обл.) Зі статутним капіталом 22,389 млн грн. Його засновниками виступили компанії "Ізімол Б.В." і "ТНТ Експрес Ворлвайд Н.В." (обидві - Нідерланди). Генеральним директором ТОВ є Ганна Мельник.

Як наголошується в прес-релізі, з приходом компанії на ринок експрес-доставки України її клієнтам стали доступні сервіси Express (Надтермінова доставка вантажів до кінця наступного або найближчого робочого дня) і Economy Express (економічна доставка вантажів від дверей до дверей до певного дня комбінованим видом транспорту з можливістю відстеження просування відправки в режимі реального часу), зокрема декларований термін доставки з Сінгапуру до Києва - шість-сім робочих днів, з Великобританії - три-чотири робочі дні.

TNT Express присутня в Україні з 1993 року, відколи відкрили офіс у Києві. Компанія працювала через ТОВ "Аеро Експрес". Однак у грудні 2014 року TNT Express тимчасово припинила діяльність в Україні, оскільки потребувала дозволу митної служби.

TNT Express - одна з найбільших компаній експрес-перевізників у світі. Щодня компанія доставляє близько 1 млн документів, посилок і палетизованих вантажів. Має у своєму розпорядженні власні повітряні і автодорожні мережі доставки від дверей до дверей у Європі, Південно-Східній Азії, Америці, Африці і на Близькому Сході.

Прибуток TNT Express у 2014 році становив 6,7 млрд євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram