ГоловнаЕкономікаБізнес

Гарна і розумна: дві мультиварки від Philips і Redmond Новости компаний

Корпорація Philips пропонує незамінного помічника у приготуванні смачної домашньої їжі — мультиварку HD3067/03 Avance Collection. Стильний дизайн і меню із 365 страв гурмани оцінять належно. Не відстає від конкурента компанія Redmond, яка випустила у світ SkyCooker М800S - пристрій з інтернет-з'єднанням.

Обід від «золотого» кулінара

Завдання спростити роботу по кухні та нагодувати вас смачним обідом бере на себе мультикухар Philips HD3067/03. Цей електричний прилад виробник втілив в оригінальному корпусі кольору шампанського. Компактна та багатофункціональна техніка із сенсорним управлінням дозволяє готувати їжу на будь-який смак. До пристрою додається книга з рецептами 40 основних страв, які користувач легко приготує для повсякденного меню. В інтернеті користувач знайде чимало рецептів різноманітних страв для цієї моделі мультиварки.

Особливістю Philips HD3067/03 є внутрішня чаша об'ємом 5 літрів із товщиною стінок 2 мм. Завдяки їй «золотий» кухар впорається із випічкою на відмінно. Функція 3D-нагріву рівномірно розподіляє тепло і гарантує швидке приготування їжі і випікання пирогів без підгоряння. Цифровий дисплей, розташований на кришці, дозволяє легко встановити необхідний режим і керувати процесом приготування. Розробники заклали у пристрій 8 автоматичних програм і функцію ручного налаштування параметрів.

Ви можете самостійно обрати необхідні час і температуру відповідно до рецепту.

Для роботи мультиварки потрібен інтернет?

Фантастичні розповіді про техніку з інтелектом стали реальністю. Компанія Redmond випустила першу у світі мультиварку, здатну приготувати обід за відсутності людини на кухні.

SkyCooker М800S серії Smart Home містить вбудований чип, який дозволяє контролювати роботу техніки дистанційно. Ви можете готувати їжу, перебуваючи далеко від дому. Для цього достатньо мати інтернет-з'єднання з побутовим електричним «помічником» і програму Ready for Sky на своєму смартфоні або планшетному комп'ютері.

Використання передових наукових технологій принесло мультиваркам цього бренда перемогу в номінації «Найкращий інноваційний продукт» на британському ярмарку Autumn Fair International 2014. У лютому цього року корпорація Redmond стане учасником премії The Housewares Innovation Awards 2016, яка відбудеться у Бірмінгемі, і знову сподівається перемогти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram