ГоловнаЕкономікаБізнес

Колишній головний редактор "Вестей" запустив новий сайт

Ігор Гужва очолив інтернет-газету "СТРАНА.ua"

Колишній головний редактор "Вестей" запустив новий сайт

Колишній головний редактор газети "Вести" Ігор Гужва запустив новий інформаційний сайт. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Радий повідомити, що від сьогодні стартує мій новий медіа-проект. Інтернет-газета СТРАНА.ua. Я і вся наша команда в режимі 24 години на добу робитимемо те, що ми вміємо найкраще - осмислювати найважливіші події та явища. Допомагатимемо зрозуміти і структурувати навколишню дійсність. З нами буде просто, цікаво, зрозуміло. І там, де інші будуть мовчати, ми будемо писати і говорити", - написав Гужва, пообіцявши, що новий сайт буде говорити "мовою адекватних людей... без істерики і ненависті".

Нагадаємо, Гужва продав свою частку в медіа-холдингу "Вести" і пішов з посади головного редактора газети наприкінці липня 2015 року.

Державна фіскальна служба оголосила його в розшук за підозрою в ухилянні від сплати 18 млн гривень податків. Справа стосується транзакції від ТОВ "Ледіс" на рахунку "Вестей". Гроші зайшли як поворотна фінансова допомога, що не обкладається податком, і не були повернуті. Сам Гужва заявив, що повернути поворотну фіндопомогу "Ледіс" завадило те, що рахунки цієї фірми заблоковані податківцями.

У серпні Гужва вийшов під заставу 1,04 млн гривень, яку визначили як запобіжний захід. У вересні він заявив, що має намір балотуватися в Київську міськраду від Опозиційного блоку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram