ГоловнаЕкономікаБізнес

У МТС виникли проблеми зі зв'язком через аварію

На місце обриву відправлено ремонтні бригади

У МТС виникли проблеми зі зв'язком через аварію
Фото: yuna-dveri.com.ua

Абоненти мобільного оператора "МТС-Україна" (бренд Vodafone) можуть мати проблеми зі зв'язком через аварію. Про це повідомляється на сторінці компанії у фейсбуці.

"Щойно нас повідомили про обрив волоконно-оптичної лінії зв'язку, через це у частини абонентів можливі тимчасові труднощі зі зв'язком. Фахівці компанії вже виїхали на місце для проведення ремонтних робіт. Будемо вас оперативно інформувати про рішення ситуації", - йдеться у ній.

Нагадаємо, "МТС-Україна" є другим за кількістю абонентів мобільним оператором України.

15 жовтня 2015 року компанія "МТС-Україна" і компанія Vodafone підписали партнерську угоду, згідно з яким "МТС-Україна" має намір поступово перевести всі свої послуги під бренд Vodafone. Після цього "МТС-Україна" почала позиціонувати себе як "Vodafone Україна".

Відмова від бренду МТС в Україні пояснюється його російським походженням. Раніше, щоб дистанціювати український бізнес від російського, МТС змінила схему володіння українською "дочкою". Номінальним власником "МТС Україна" зараз є голландська компанія Preludium B.V. При цьому кінцевим бенефіціаром залишається російський МТС, оскільки власником Preludium є підконтрольна йому Allegretto Holding з Люксембургу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram