ГоловнаЕкономікаБізнес

У Києві відбудеться бізнес-форум для переселенців

У Києві відбудеться бізнес-форум для переселенців

У п'ятницю, 11 березня, у Києві відбудеться "Бізнес-форум для переселенців: розвиток підприємництва". Організатором проекту виступає громадська організація “КримSOS”, яка займається навчальними програмами для бізнесменів-переселенців з 2014 року.

Схожі програми вже проводилися в Україні у 2014 році (за підтримки ООН) і у 2015 році (USAID), після закінчення навчання за кожною з програм 5 переможців конкурсів отримали грантову підтримку на закупівлю необхідного ресурсу для старту бізнесу, а представники організації здійснювали моніторинг і супроводження таких проектів.

Форум триватиме один день. На заході учасники ознайомляться з міжнародним і національним досвідом підтримки самозайнятості, європейським підходом до бізнесу, принципами корпоративної відповідальності, навчальними програмами ведення бізнесу. У ньому візьмуть участь і ті переселенці, які власними зусиллями змогли відкрити свой бізнес, і ті, хто отримав підтримку для старту, і міжнародні організації, які здійснюють підтримку і супровід самозайнятості переселенців.

Відкриє форум Бенджамін Лонг, заступник постійного представника Офісу ініціатив перехідного періоду в Україні з Агентства США з міжнародного розвитку USAID, і Таміла Ташева, голова правління ГО "Крим SOS".

Учасники бізнес-форуму:Сергій Гвоздьов, кандидат економічних наук, МВА, професор з бізнесу Київської Школи Економіки; Катерина Дерменжі, керівник проекту "Unlimit Ukraine - Проект з підтримки відповідального бізнесу" (Європейська Бізнес Асоціація); Андрій Бутін, експерт Програми USAID "Лідерство в економічному управлінні", старший науковий співробітник Інституту економічних досліджень і політичних консультацій; Василь Назарук, менеджер Програми соціального інвестування "Вестерн Ен-Ай-Ес Ентерпрайз Фонд", тренер з соціального підприємництва; Андрій Стрельцов, віце-президент "Товариства орендарів і підприємців України"; Катерина Дунаєва (керівник контент-агентства "T-REX"); Вікторія Мінаєва, тренер у Бізнес Школі "Крок", StartUPUkraine і організації "КрімSOS"; Рустем Скибин (кримськотатарський кераміст); Андрій Уваров, фахівець у сфері зростання продажів; Анастасія Ларкіна (власниця кафе "Love Cake"); Ігор Арбатов, (ПРООН); Тетяна Ловцова, (УВКБ ООН); Станіслав Лячинський, (Міжнародний фонд "Відродження"). Адреса заходу: проспект Перемоги, 84, Nivki Hall.

Вхід за списками реєстрації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram