ГоловнаЕкономікаБізнес

AMIC пройшов перевірку Держпродспоживслужби на якість бензину

Відомство провело рейд по заправках на вимогу Кабміну

AMIC пройшов перевірку Держпродспоживслужби на якість бензину
Фото: EPA/UPG

Держпродспоживслужба за рекомендацією Кабміну провела відбір проб дизельного палива на відповідність нормам ДСТУ великих нафтотрейдерських брендів.

Як повідомляють "Українські новини", мережа австрійських заправок AMIC гідно пройшла державну перевірку. За словами директора компанії Роберта Новека, ця перевірка є підтвердженням відкритої корпоративної політики AMIC щодо реалізації тільки якісного палива і надання послуг на вищому рівні.

"Я дуже радий, що громадськість отримала ще один доказ того, що на наших АЗС продається якісне європейське пальне. Ми завжди відкриті до об'єктивного зовнішнього аудиту, оскільки впевнені в тому, що пропонуємо споживачам", - підсумував Новек.

Нагадаємо, що співробітники державного відомства провели перевірки на АЗС мереж ОККО, "БРСМ-Нафта", UPG, WOG, "Орион", "Захидэнергопостач", "24 Плюс", ТНК, SOCAR, КЛО, AMIC, "Укрнафта", Shell, Marshal, "Катрал", "Бруком". У "чорний список" потрапили деякі АЗС. У їхньому паливі було виявлено заборонені домішки.

За даними відомства, зараз також розраховується розмір штрафів за продаж неякісного палива - він становить 300% вартості партії товару.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram