ГоловнаЕкономікаБізнес

В українських інтернет-магазинах стартував продаж нового флагмана Samsung Galaxy S7 / S7 edge Новости компаний

11 березня 2016 року почалися світові продажі одного з найбільш очікуваних смартфонів Samsung - Galaxy S7 і S7 edge. Виходом цього апарата технологічний гігант укотре дав зрозуміти, що не збирається втрачати позиції лідера на ринку мобільних пристроїв.

Експерти називають новий флагман Samsung «роботою над помилками» після виходу Galaxy S6. Модель отримала грубший корпус - 7,9 мм замість 6,8. Це дозволило збільшити ємність батареї і втопити в корпус камеру - тепер вона виступає лише на 0,46 мм. В іншому ж габарити моделей практично не змінилися.

Після презентації в Барселоні 21 лютого про самсунг гелексі с7 було написано безліч докладних оглядів. Варто зупинитися на ключових моментах, якими вирізняється нова модель.

Головна особливість смартфона - абсолютно новий восьмиядерний процесор Exynos 8890 Octa, чотири ядра М1 якого є розробкою Samsung. Це рішення було застосовано вперше: до цього компанія працювала виключно на потужностях сторонніх постачальників.

Ядра, які на стадії розробки отримали індекс M1 Mongoose, в Galaxy S7 відповідають за обробку складних, енергоємних завдань, а 4 ядра Cortex-A53, розроблені британської ARM, виконують прості обчислення й економлять енергію.

Найбільш очікуваною «фішкою» смартфона, про яку до презентації ширилося безліч чуток, став постійно увімкнений дисплей. Опція AlwaysOn відповідає за відображення найнеобхіднішої інформації: повідомлень, часу, нагадувань тощо.

Як і провідні моделі найближчих конкурентів, Galaxy S7 оснащений сканером відбитків пальців. На нього покладено розблокування апарата і підтримку платіжної системи Samsung Pay.

Ще новий Samsung може похвалитися захистом від проникнення води згідно з класом IP68. Це означає, що смартфон витримує занурення на глибину півтора метра до півгодини. Не всі виробники реалізують цю функцію у своїх апаратах. Наразі це тільки Samsung і Sony.

Дізнатися ціну на Galaxy S7, його старішу версію S7 edge, а також купити телефон можна за допомогою агрегатора цін Price.ua, оскільки він містить усі доступні пропозиції на смартфони від інтернет-магазинів України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram