ГоловнаЕкономікаБізнес

Найбільший туроператор Криму виставив на продаж усі активи (оновлено)

За вісім пансіонатів просять 150 млн доларів.

Найбільший туроператор Криму виставив на продаж усі активи (оновлено)

Всю мережу кримських пансіонатів, що входять у структуру компанії "Крымтур", виставлено на продаж.

Про це пише "Крыминформ".

Продаються оздоровчі та готельні комплекси "Приморье" у Коктебелі, "Маяк" і "Золотой пляж" у Феодосії, "Чайка" і "Восход" в Алушті, "Горизонт" в Судаку, "Таврия" в Сімферополі, "Крым" у Севастополі. Загальна вартість об'єктів становить понад 10 млрд рублів (150 млн доларів).

Оновлення. "Крымтур" заявив, що продасть тільки один об'єкт, щоб на одержані гроші відремонтувати інші.

"Акціонери прийняли рішення продати один об'єкт для вирішення внутрішніх питань на інших об'єктах. Як тільки на одну з наших пропозицій відгукнеться потенційний покупець і буде досягнуто домовленості, ми знімемо інші пропозиції", - цитує "Регнум" керівника відділу управління майном "Крымтур" Віру Корчилаву.

За її словами, піти на такий крок компанія змушена через проблеми в банківській системі півострова.

"Ми навіть не намагаємося у сьогоднішніх умовах кредитуватися, щоб не виникло проблем у майбутньому. Один із варіантів - продаж одного з наших комплексів. Якщо в майбутньому необхідні банківські процедури і механізми буде розроблено, то ми, можливо, приймемо рішення взяти кредит, а не реалізовувати майно", - сказала вона.

Варто зазначити, що контактна особа, яка відповідає за продаж цих восьми філій "Крымтуру", також пропонує придбати ще три об'єкти: оздоровчий комплекс "Евпатория", турбазу "Мир" в Алушті і "Палас" у Ялті.

"Крымтур" вважається найбільшим туроператором півострова. Його власником є Євген Михайлов, колишній перший заступник голови Радміну Криму, а нині депутат окупаційного парламенту Криму від "Единой России".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram