ГоловнаЕкономікаБізнес

Екс-директор "Бельведер Україна" спростував рейдерську атаку на Черкаський ЛГЗ

Йдеться про банкрутство компанії.

Екс-директор "Бельведер Україна" спростував рейдерську атаку на Черкаський ЛГЗ
Фото: www.dsnews.ua

Екс-директор компанії "Бельведер Україна" Володимир Притуляк спростував заяви, опубліковані в низці ЗМІ, про рейдерську атаку на Черкаський лікеро-горілчаний завод.

Він повідомив, що йдеться про банкрутство компанії "Бельведер Україна" у зв'язку з тим, що вона не змогла оплатити боргові зобов'язання перед контрагентами, які надавали послуги з розвитку бренду.

За словами Притуляка, ця ситуація триває вже сім років, комітет кредиторів давав компанії час знайти інвестора і погасити заборгованість, яка на момент продажу активів становила близько 10 млн грн.

"Однак цього зробити не вдалося, оскільки Черкаський ЛГЗ фактично не працював протягом багатьох років і мав власні боргові зобов'язання, які теж довелося б покривати", - зазначив він.

"Надання цим фактам політичного контексту є неприйнятним, а заява про рейдерську атаку на Черкаський лікеро-горілчаний завод не відповідає дійсності", - підкреслив Володимир Притуляк.

На його думку, ця інформаційна атака спричинена політичною діяльність народного депутата Георгія Логвинського і ніяк не пов'язана з бізнес-інтересами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram