ГоловнаЕкономікаБізнес

26 травня у Києві відбудеться конгрес Енерго Весна 2016 Пресс-релиз

LB.ua виступає інформаційним партнером заходу

26 травня у Києві відбудеться конгрес Енерго Весна 2016

26 травня 2016 року в київському готелі Fairmont Grand Hotel пройде енергетичний конгрес Енерго Весна 2016. Організатор заходу - компанія Nobles Fortune.

Енерго Весна - найбільш актуальний і впливовий захід з питань українського ринку традиційної, відновлюваної енергетики та енергоефективності. Це провідна платформа для діалогу влади і бізнесу, що об'єднує професіоналів з України та зарубіжжя.

На зустрічі буде представлено стратегію Міністерства енергетики та вугільної промисловості щодо розвитку та оптимізації профільних галузей на найближчий період. Стратегію представляє голова відомства Ігор Насалик, після чого її запропонують для обговорення представникам органів влади, громадськості та експертів, серед яких:

  • Олександр Домбровський, в.о. голови комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки
  • Геннадій Зубко, віце-прем'єр-міністр України, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України
  • Любомир Пелих, керівник проектів Bain&Company Україна
  • Іван Плачков, президент Асоціації газодобувних компаній
  • Андрій Коболєв, голова правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України»
  • Сергій Масличенко, старший менеджер Департаменту енергоефективності та зміни клімату ЄБРР
  • Сергій Савчук, голова Держенергоефективності України
  • Андрій Конеченков, голова правління УВЕА, віце-президент Всесвітньої вітроенергетичної асоціації
  • та інші

Учасників конгресу чекають дискусії з енергетичної стратегії України, про перспективи ринків нафти і газу, про можливості для альтернативної енергетики, про енергоефективність як шлях розвитку країни, а також професійний networking.

Серед учасників - власники, CEO, CFO, директори з маркетингу, виробники традиційної енергії, виробники енергії з відновлюваних джерел, виробники енергоефективних матеріалів, представники сфери енергоаудиту, енергоконсалтингу, міжнародні юридичні компанії, міжнародні фінансові інститути, фонди, представники Єврокомісії, державної сфери України.

Вартість участі у конгресі 5000 гривень. Для читачів LB.ua надається знижка у розмірі 10%. Щоб отримати знижку, введіть спеціальний код під час реєстрації ENLBUA.

Для реєстрації на конгрес перейдіть за посиланням: http://noblesfortune.com/calendar/2016/energeticheskii-kongress/registration/

Генеральний партнер заходу - Донбасенерго, юридичний партнер - Baker&McKenzie, партнер - Talent Advisors, захід проходить за інформаційної підтримки LB.ua.

Програма заходу доступна за посиланням: http://noblesfortune.com/calendar/2016/energeticheskii-kongress/programs/

Додаткова інформація та реєстрація: +38 044 221 53 17 [email protected]

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram